A CINER creiem que per conseguir una bona reeducació vocal s’ha de treballar en la globalitat, per això tenim en compte la situació de cada persona: el cos, la situació vital, la història, els problemes, les emocions… A CINER comptem amb professionals de diferents disciplines (logopeda, nutricionista, osteopata i psicòloga) i treballem de forma conjunta per trobar la manera més òptima de millorar la teva veu.
-
-
“- Sembla que està bé. – No se li nota res. – Està com sempre. -Pot ser que exageri.” Aquestes frases són recurrents quan es parla sobre persones que pateixen algun tipus de dolor crònic l’expressió del qual és poc visible.
-
És molt important cuidar-nos la veu i ser conscients de l’ús que en fem. Una veu disfònica no és normal, pot estar amagant un mal hàbit fonatori, una lesió o fins i tot un problema de salut, per tant, cal estar atents i atentes per posar-hi solució. La veu és l’eina principal de comunicació i també de treball per a molta gent, i quan aquesta es fa malbé poden haver-hi repercusions emocionals, laborals, econòmiques i de salut.
-
Si busquem al diccionari la paraula MEMÒRIA, la trobem definida com la capacitat de recordar, però si volem filar més prim podríem dir que la memòria és una de les funcions cerebrals que permet a les persones (o animals) codificar, emmagatzemar i recuperar la informació.
-
Amb l’objectiu de millorar l’autonomia de les persones (capacitat de decidir, planificar, executar i valorar el conjunt d’activitats realitzades al llarg del dia i de la vida), el terapeuta ocupacional aplica un conjunt de teories, eines metològiques, tècniques i evidència científica segons la situació única de cada persona, fent un anàlisi i una intervenció sobre la persona, l’ocupació i l’entorn.
-
Logopèdia
La importància de cuidar la veu, l’eina més important del personal docent
per Cinerper CinerHa arribat setembre i ens comencem a preparar per la tornada a l’escola, hem descansat tot l’estiu i ara la nostra veu està fantàstica! Però tornem a les aules amb la mascareta, amb el xivarri de l’alegria dels nens i les nenes que es retroben després de les vacances, i tot això ens pot generar un neguit: la meva veu aguantarà fins Nadal?
-
Fisioteràpia
Projecte d’educació emocional i psicomotricitat per a nens/es en llar d’infants.
per Cinerper CinerEducar en emocions és una manera d’estar i d’acompanyar als infants. L’infant forma en gran mesura la seva personalitat i identitat primer, a través del vincle amb la mare o…
-
L’adolescència és com un segon naixement, en el qual un dels canvis més importats és el de treure la protecció familiar que s’exerceix sobre els nois i les noies. L’infant va desapareixent…
-
Al llarg d’aquest últim temps de pandèmia, un dels símptomes que ha tingut major incidència en els joves (de 15 a 30 anys) ha estat l’ansietat, que, en molts casos,…
-
Quantes vegades els nostres fills s’han quedat sense veu (afonia) o els hi ha canviat a una veu “ronca” o “rasposa” (disfonia), després d’unes colònies o d’una tarda molt intensa…