Osteopatia

L'osteopatia és alhora una ciència i un art que atén la persona de forma global (holística). Aquesta visió integral del cos humà, permet retornar l’equilibri, alliberar les tensions i millorar els dolors.


A través del tacte es realitzen manipulacions i ajustaments específics amb la intenció d'optimitzar la mobilitat dels diferents teixits, òrgans i estructures del cos, reactivant així els processos interns d'autoregulació, moltes vegades interferits pels hàbits de vida, l'estrès, lesions antigues, traumatismes, accidentso dolors crònics, i aconseguir així recuperar l'equilibri intern (l'homoestàsia).


Aquests canvis es tradueixen en un millor benestar físic i també mental, ja que Cos, Ment i Emoció són 3 aspectes interrelacionats de la persona. D'aquí el concepte holístic.


Beneficiar-se d'un canvi nutricional o d'un acompanyament psicoterapèutic, pot afavorir el tractament osteopàtic. En altres casos farà falta alguna pauta d'exercicis específics o complementar-ho amb altres professionals. Cada cas es valora de manera individualitzada.


Pots beneficiar-te'n en la millora del dolor i la postura, els processos digestius, el descans, l’estat anímic i recuperar l’energia vital, ja que tot el cos funciona com a una unitat indivisible i des de l'osteopatia optimitzem la seva funció, permetent que sigui més fluida i més lliure.Demana'ns més informació     Tancar