Preparació al part, naixement i criança

“...perquè cada embaràs és una experiència única...“


La maternitat és un procés en el qual la dona experimenta una transformació personal molt important, a través de la qual, formarà vincles amb el nadó, la parella, i l’entorn més proper que l’acompanya. En tot el procés, les emocions, sensacions, sentiments contraris de por i alegria envers la futura maternitat poden variar.
Els professionals de CINER t’acompanyem al llarg del camí per tal d’ajudar-te a resoldre dubtes, empoderar-te i preparar-te per a aquesta nova etapa. Potser és la teva primera vegada..., potser ja has passat per la maternitat... El cas és que cada embaràs és una experiència única. Dedica’t temps a tu, a escoltar el teu cos i a connectar amb aquesta nova vida dins teu.


Acompanyament Prepart:
1. Exercici:
A CINER t’oferim un programa d’exercici per embarassades guiat per una fisioterapeuta especialitzada en sòl pelvià. Nombrosos estudis científics afirmen que mantenir-se activa durant l’embaràs proporciona una sèrie de beneficis tant per la futura mare com per al seu bebè tals com:
   • Sentir-se millor: l’activitat física fomenta un millor nivell d’energia i menor fatigabilitat.
   • Redueix la possibilitat de patir mals d’esquena i és un element preventiu de les lesions associades a l’embaràs.
   • Millora la postura i contribueix a mantenir un millor to muscular.
   • L’activitat física millora la circulació sanguínia.
   • Redueix l’estrès i l’angoixa i millora l’atenció i la concentració.
   • Redueix l’estrenyiment gràcies a una major mobilitat intestinal.
   • Prepara les estructures òssies i lligamentoses per al moment del part.
   • Proporciona millor tonicitat al sòl pelvià, facilitant-ne una millor recuperació post-part.
   • Contribueix a controlar l’augment de pes de la gestant i del fetus.

Els exercicis s’adaptaran en funció de les setmanes de gestació i les necessitats de cada gestant.2. Relaxació:
L’estrès, les obligacions, el ritme de vida que portem sovint no ens deixa parar. A les sessions hem inclòs una part de relaxació en la qual t’ajudarem a aprendre a respirar, escoltar el teu cos, identificar tensions, prendre consciència dels canvis biomecànics que causa l’embaràs i sobretot a connectar amb la nova vida dins teu.3. Assessorament nutricional:
L’alimentació és un element important tant per a la gestant com per al nadó de manera que pot ser perjudicial per als dos el fet d’engreixar-se massa com que no es guanyi prou pes. L’augment de pes durant l’embaràs ha de ser progressiu i ha de satisfer les necessitats calòriques del moment així com s’ha d’adaptar també als canvis. La nostra nutricionista t’assessorarà per tenir una correcta alimentació així com quines estratègies seguir en cas de restrenyiment, diabetis gestacional, etc.4. Assessorament per llevadores:
Donat que les llevadores juguen un paper important en el moment del part, hem inclòs en el nostre programa una sèrie de sessions on la llevadora us prepararà per a aquest moment tan important, tractant aspectes com la respiració, el part, la lactància...5. Acompanyament psicològic:
La concepció d’un nou ésser pot ser una muntanya russa d’emocions per la gestant. La por, l’alegria, l’angoixa, l’estrès, l’eufòria, la tristesa... Són totes emocions per les quals s’hi pot passar i a vegades poden ser difícils de gestionar. No estàs sola. T’oferim un espai on en puguis parlar, emocionar-te, riure, plorar. Un espai on et sentiràs acollida i compresa, i on t’oferirem eines per afrontar una nova etapa.Ens deixes acompanyar-te?

Demana'ns més informació     Tancar